avbrekk

Store deler av dagen har gått til å øve på fysikk, etter som jeg skal ha fysikk prøve i 3 kapittler på torsdag. Har ikke ord for hvor vanskelig fysikk faktisk er, begynner heldigvis å komme litt mer inn i det nå. Etter mye øving tok jeg meg et lite avbrekk og jogget meg en tur i det fine høst været. inspo


// bildene har jeg funnet på weheartit. 

tacofredag

Vet ikke med dere, men her i familien har vi hatt taco hver fredag/lørdag så lenge jeg kan huske! Det har rett og slett blitt en tradisjon, og godt er det siden det smaker himmelsk og man blir aldri lei av det. Uansett, jeg har ikke så mye interessant å foretelle. De siste dagene har gått til skole og det vil sannsynligvis de neste også, før det er høstferie og jeg dra til Thailand (én uke igjen!!). ukens spørsmål #3

Har fått inn en god del spørsmål den siste tiden, så jeg tenkte derfor at jeg skulle svare på dem i ett eget innlegg her. Dersom det er noe annet du lurer på, eller ikke får skikkelig svar på i dette innlegget, legg igjen en kommentar. 

Hvor er skoene kjøpt? 


Skoene er fra Nike, og er kjøpt på Nike Store i Malaysia.

Er alle programfagene dine realfag? Er det veldig vanskelig? 

Ja, alle programfagene mine er realfag; fysikk, kjemi, r-matte og geofag. Det kommer litt an på fra person til person, jeg synes det foreløpig er ganske greit. Det krever selvfølgelig at du følger opp faget 100%, det nytter ikke å glemme å gjøre leksene eller ikke følge med, for da kommer det til å bli vanskelig og du vil henge ganske langt bak. Jeg må si jeg angrer litt for at jeg ikke valgte IT som også er et programfag, isteden for fysikk, etter som dette faget er noe jeg interesserer meg mer for..

Hvor redigerer du bildene dine? 

Jeg bruker som regel picasa, men noen ganger bruker jeg også pixlr og picmonkey.

Hvilke kamera bruker du?

Jeg bruker Canon eos 1100d, og varierer mellom portrett objektivet 50 mm 1.4 og Tamron objektivet 18-200 mm. 

Er bikinien fra VS? 


Bikinien er en gammel utgave / kopi av VS bikinien.

sunset


Solnedgangen i dag var virkelig nydelig! Skal en tur til Anne Marthe og se idol, ironisk siden jeg egentlig ikke er no stor fan av idol (hehe). Uansett, er ikke mye å skrive om fortiden, dagene flyr jo av gårde og meste parten av tiden går uheldigvis til skole og lekser.. På den positive siden nærmer det seg avreise til Thailand, bare 2 uker igjen nå!! 

run'it

   

today it's wednesdayEr på vei ut dørene, skal nemlig over til Carena sammen med Rikke for litt hverdagskos. Alltid like kjekt å få et lite avbrekk fra skole og lekser. Vetikke med dere, men her på vestlandet er det overaskende fint vær!? Det må virkelig utnyttes, så da snakkes vi senere. 

Noen ønskede blogginnlegg? 

say hello to..

.. my new running mate

Kjøpte meg den klokka for bare noen fa dager siden, og jeg må si jeg elsker den bare mer og mer! Har hørt utolig mange dårlige omtaler om den, men til nå har jeg ikke støtet på noen av disse. Det praktiske med klokka er at den inneholder GPS, som gjør at du får en nøyaktig rute av hvor du har løpt, dersom du fører løpe øktene dine innpå mac'en. 

I'm the author of my own destiny

... ingen andre! 

epleslang?


Epleslang bringer tilbake så mange bandomsminner! Tro det eller ei, men disse bildene er IKKE redigert, så da sjønner dere vell hvorfor de fristet mer enn noe annet. hehe, jeg og veninna til søstra mi sprang over til naboen for å ta ét hver sitt eple, men det endte med at vi tok seks hver. Det er som sant å si at disse naboene er svensker, etter som de har plantet trærne med veien (uff, stakkars folk).. Uansett, nå drar jeg til Anne Marthe for å se Idol, som foresten allerede har begynt. Vi ses! 

love

Denne sjønheten dukket opp i posten i går. Hva syns du?

sporty casual

Vest fra Zara  //  Genser fra Sheinside  //  Caps fra NY  //  Bukse fra TopShop  // Klokke fra Marc by Marc Jacobs

Det er ingen tvil om at jeg har kommet i skikkelig høst-modus, og av en eller annen grunn minner caps meg veldig om høsten og baseball, elsker det!

lekser, lekser, lekser

Tror overskriften sier det meste. Jeg har nemlig hatt enormt med lekser, og etter en god stund i arbeids hjørnet fikk jeg unna gjort det meste jeg hadde av kjemi, JIPPII. Uansett nå har jeg meg en vell fortjent pause, og ser Narnia med søstra mi. Etter filmen har jeg noen få sider som må leses i fysikk, så er det kvelden. høstlig

Det er ikke tvil om at det er høst ute nå. De bladene som før var grønne er nå blitt gul/rød og daler ned fra trærne. Det er som de sier "desto tidligere sommer, desto tidligere høst". Vell, uansett jeg liker høst måndene, når man kan kle seg opp i fine høst kåper og tykke skjerf, samt mørkere kvelder med duftelys og koseklær. Også er det jo et stort pluss at jeg har bursdag i disse tidene. Nå blir det film og kose med min kjære Marthe. Vi ses!


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Følg blogg


Arkiv


Juni 2015
Oktober 2014
September 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013

Kategorier

 • » Annet
 • » Blogg
 • » DIY
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Innspirasjon
 • » Jordan 2013
 • » Malaysia 2014
 • » Oppskrifter
 • » Outfits
 • » Sminke
 • » Thailand 2014
 • » Trening
 • » Tyrkia 2014
 • » Ukens spørsmål
 • » Videoblogg


 • Søkefelt

  BERGFLODT BLOGGDESIGN

  hits