på vei hjem til meg

åå, jeg elsker disse joggeskoene! Har seriøst sitt på disse i et halvt år nå og enedelig er de bestilt og på vei hjem til meg. Syns fargen er så frisk og fin, en skikkelif fersken/rosa farge. Er helt forelska i hele nike free run koleksjonen, de er de behagligste skoene noen sinne, kunne levd av å gå i dem. Men nokk om det, så at det var kommet en del spørsmål den siste uken om litt av hvert, så jeg tenkte jeg kunne ha "ukens spørsmål" i morgen. Carena kommer hvert øyeblikk og skal sove over. Vi ses! 

something new


//BikBok

Kjøpte meg 2 nye skjerf fra bikbok i går. Minner veldig mye om Acne skjerfet, bare en billigere modell fra et annet merke. Er utrolig fornøyd med dem, de er seriøst de hærligste skjerfene jeg noen gang har hatt rundt halsen! Men nå skal jeg ta turen til Anne Marthe sammen med Carena, vi har bestilt pitzza som kommer hvert øyeblikk. Vi ses!

black and gold

Har en del lekser som skal bli unnagjort, før jeg tar turen til AM og blir der til i morgen! Sleepover midt i uken er alltid den beste, og da er det jo utrolig greit at vi går i samme klasse slik at vi begynner samtidig på skolen. Men aller først skal jeg lage meg grøt til middag, er så utrolig lenge siden jeg har spist det.. Vi ses!

smile

Har ikke så mye å si, er egentlig tom for ideer. Noen spesielle ønsker om hva jeg kan blogge om? Kansje jeg kunne lagt en video av alt det jeg har kjøpt i sommer? hmm, vi får se. Har ikke gjort så veldig mye i dag, var på skolen til klokka var litt over 3 og var ikke hjemme før klokka 4.. Skolen tar hele dagen og snart skal jeg håppe i sengs fordi det blir nokk en tidelig morgen i morgen også. Vi ses!

strawberrys

Det har vært noen herlige sommerdager i det siste, kan faktisk ikke huske at det har vært stygt vær på utrolig lenge. Og for å nyte de siste solstrålene for i år, så må man jo selfølgelig ha det som gjør sommer til sommer, altså jordbær! åå som jeg elsker de norske, røde og søte jordbærene. Det er virkelig ikke sommer uten! Flere enn bare meg som elsker jordbær? 

pink favorite

// Zara

GUU, denne helga har gått så utrolig fort! På fredag sov jeg og Silje over hos AM, og vi var blandt annet på besøk hos Joakim å så en film sammen med mange andre. Lørdags kveld var jeg, AM og Silje på fest i byn sammen med mange andre. Var ikke særlig mye liv der, så vi ble hentet av Andreas og kjørt til meg hvor vi så enda en film, koselig. I morgen blir det skole igjen og jeg må dermed opp tidelig for å rekke bussen eller AM... Blir derfor en tidelig kveld på meg idag, godnatt!

Jordan here I come

Jepp, dere leste rett! Jeg skal til Jordan i høstferien som er i overkant av 40 dager til. Reisen var egentlig bestilt til Egypt, men på grunn av uro der nede ble alle flyene kanselert frem til neste år.. Men ettersom jeg allerede har vært i Egypt en gang tideligere så gjorde det ingenting at reisen heller går til Jordan, som jeg ikke har vært i før. Planen er å bo på et ganske staselig fem stjerners hotell med sjøen, hvor det blir mye snorkling og dykking. Hvis det er mulig skal jeg også ta dykkersertvikatet *såå spent*. Vi skal også besøke et av verdens syv underverker som heter Petra. Vi er tre familier som reiser sammen noe som er veldig kjekt fordi da har jeg noen å være med utenom søsterene mine.

Litt av hotell området.

Petra, et av verdens syv underverker!

new purseUtrolig kjekt å høre så mye posetiv tilbake melding fra videoen jeg postet i går, blir så utrolig glad! Tenkte jeg skulle vise dere den nye veska mi som jeg fikk av Carena da hun kom hjem fra Italia for en uke siden. Må si at jeg bare ELSKER den! Den passer til absolutt alt. Jeg får akkuratt plass til både solbriller, kamera, lommebok og mobil. Og den er rett og slett perfekt til situasjoner der man for eksempel skal ut og spise, dra på kino, shoppe eller bare være sammen med venner. Er så irriterende å gå med en gigantisk veske bare får å få plass til kameraet, derfor var denne perfekt. Takk Carena! Hva syns dere? 

videoblogg - tyrkia 2013

//SETT PÅ 1080p

den siste uka

Har ikke hatt særlig tid til å blogge den siste uka, derfor tenkte jeg en oppdatering var på sin plass. Hvertfall så tilbringte jeg 4 herlige sommer dager på hytta til Anne Marthe sammmen med Carena. Vi var heldige med været og fikk sol alle dagene. Vi sto på vannski, kjørte tube, var på fisketur (uten å få en eneste fisk), så en rekke jentefilmer etterfulgt med snop og godsaker!

Jeg må bare si at vannski er noe av det vanskligste, men også noe av det kjekkeste jeg har gjort! Jeg falt mer enn 15 ganger før jeg karte å stå skikkelig, mens Anne Marthe sto etter ett fall... Carena derimot var på mitt nivå, men til mitt forsvar var det første gang jeg prøvde å stå på vannski. 

Etter at vi kom hjem dro vi en hel vennegjeng til byn for å feire sildajazzen. Vi kjøpte shaveis på bonbon, valset rundt i gågatene, skravlet om alt fra himmel til jord og stor koste oss en hel masse. Nå er regnet tilbake og det er bare få dager igjen før skolen begynner, mange av dere har kansje allerede begynt, men jeg begynner ikke før på mandag. Så jeg skal nyte de siste dagene før sommerferien er over, vi ses! avgårde

Ble ikke blogging i går, men jeg har altså ankommet hytta til Anne Marthe hvor jeg skal være frem til fredag. Og som overskrifta sier så skal vi avgårde på fisketur vært øyeblikk! Hyttelivet er fint dere, vi ses.

gode fristelser

Jeg siser bare, smoothie slår aldri feil! Jeg og søsterene mine har bakt sjokoladekake og laget smoothie, eller jeg har laget smoothie og tatt bilder, mens de har laget sjokoladekaken. Noen gode fristelser må til på mørke og grå søndager, når det er ingenting annet å gjøre. 

lakers

Det fine sommer været vi hadde i går varte ikke lenge etter som jeg våknet av at regnet pisket på vinduet.. På slike regnværs dager er det godt å ha på seg en kose shorts og en stor og herlig t-skjorte, i mitt tilfelle lakers trøya mi. Trøya er litt lang og går dermed over shortsen min, men det er bare herlig. Nokk om det! Dagen min har gått ut på å slappe av og se serie, har klart å skaffe meg den amerikanske netflixen hvor det er enormt mange flere filmer og serier, heaven! Om et øyeblikk skal jeg sette i gang å lage taco til meg og lillesøstera mi, og venninnen hennes. 

sol, musikk og en bok

Utrolig kjekt å se hvor mange nye lesere jeg har fått, blir så glad. Etter mange dager med overskyet vær og regen kom endelig sola og varmen! Derfor står soling på dagens meny, med musikk på hørene og en ny og herlig bok fra Cecilia Samartin. Har hørt fantastisk mye bra om bøkene hennes, og spesielt bestselgeren "Drømmehjertet" som var mitt nye innkjøp fra gårsdagen. Men nå kan jeg ikke kaste bort flere av dagens solstråler, vi ses.

facts

Jeg føner håret mitt hvergang etter at jeg har dusjet. Jeg fordrar ikke å gå med vått hår, så hver gang etter jeg har dusjet så bruker jeg kansje 15-20 minutter på å føne håret helt tørt. Og dette har jeg gjort i 2år!

Jeg finner alltid på de "smarteste" ting! Engang fikk jeg Carena med meg på å ake på akebrett da det var vår og ingen snø. En annen gang fikk jeg Sandra med på å gå på do i skogen hver fredag, gjorde det desverre bare to ganger da. Selv synes jeg forslagene mine er geniale, eller hva!? 


// Italia 2012

Jeg er garantert verdens støste perfeksjonist! Jeg må virkelig ha alt perfekt, hvis det ikke er det så må jeg gjør at det blir perfekt. Vennene mine klager på det hele tiden, hvis de rører noe på rommet mitt så går jeg etter dem og fikser på det. Eller hvis de skriver noe i skolebøkene mine så visker jeg det ut å skriver det på nytt, hehe.

Jeg er elendig i engelsk. Overaskende nokk klarte jeg faktisk å få 4 i skriftlig og 5 i muntlig i engelsk på vitnemålet, stolt!

Jeg har utrolig dårlig humor. Jeg kan få latter krampe og le av noe som ikke egentlig er morsomt i det heletatt liksssoooommmm, mens det de andre synes er morsomt finner jeg ikke morsomt. 

Jeg eier ikke flauhet. Jeg kan si og gjøre hva jeg vil uten å kjenne flauhet, just ask my friends:P

Jeg ELSKER tivoli og fornøyelses parker!! Jeg er akkuratt som et lite barn på en leketøysbutikk når jeg får gå på tivoli eller i fornøyelses parker. GUD SOM JEG ELSKER DET! 


// USA 2010

Jeg bokstavligtalt elsker grovt brød. Jo gråvere brødet er desto bedre er det. Kan ikke fordra loff- og kneip brød, æsj!

Jeg elsker å trene! Ikke for å bli "fitt" eller noe sånn, men fordi det er utrolig gøy og jeg blir alltid i så godt humør, lykkerus. 

Jeg er verdens tregeste. Folk klager på dette hele tiden! Engang da jeg skulle til Carena sa jeg at jeg kom om en time, vell jeg kom meg ikke ut dørene før seks timer senere, hehe...

Jeg er avhengig av havregryn. Havregryn og kald melk er det BESTE jeg får! Jeg spiser havregryn med melk flere ganger til dagen, er såå godt.


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Følg blogg


Arkiv


Juni 2015
Oktober 2014
September 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013

Kategorier

 • » Annet
 • » Blogg
 • » DIY
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Innspirasjon
 • » Jordan 2013
 • » Malaysia 2014
 • » Oppskrifter
 • » Outfits
 • » Sminke
 • » Thailand 2014
 • » Trening
 • » Tyrkia 2014
 • » Ukens spørsmål
 • » Videoblogg


 • Søkefelt

  BERGFLODT BLOGGDESIGN

  hits