fristende smoothie

ÅÅ, som jeg elsker smoothie på varme sommerdager! Jeg sitter for øyeblikket med hodet i skolebøkene etter som jeg skal ha eksamen på tirsdag (uææ), og da er det godt å ha noe til som kan øke motivasjonen. Jeg har laget meg smoothie og som tilbehør har jeg favoritt snacks - youghert nøtter og sjokolade til (namm). Tenkte jeg kunne dele oppskriften bak favoritt smoothien min. For dere som tester den ut, gi meg gjerne tilbake meldinger på hva dere synes i kommentarfeltet. 

Dette trenger du...

- 1 neve jordbær (frossent)
- 1 neve blåbær (frossent)
- 1 neve kirsebær (frossent)
- 1 banan (godt moden)
- 1 kopp biola / kultura (velg favoritt smaken din)
- Spe på med eplejuice til du får tykkelsen du ønsker   

Video - Thailand

// SETT PÅ 720p 

those new shoes

Var ikke disse bare så classy? Har lenge vært på utkikk etter et par høye hæler som går til det meste, og som ikke er for vanskelige å gå på når man er ute. Jeg drar øyeblikk bort på trening, før jeg skal lage meg en god kvelds og legge meg tidlig. I morgen er det nemlig eksamens trekning og da bør jeg vel få meg en god natts søvn, eller? Har ikke vært i seng før i 2-3 tiden hver natt i ti dager, ikke bra.. Noen andre som skal opp i eksamen og har trekning i morgen?  

kjøretime

Hei og hopp! Da kom jeg akkurat hjem fra kjøretimen min som jeg nesten forsov meg til.. Skulle stå opp klokken 8 og sminke meg før kjøretimen halv 10, men isteden for å stille klokka til 08:00 hadde jeg stilt den til 20:00, er ikke det typisk meg? Mamma vekket meg litt over 9, da hadde jeg ikke tid til annet enn å hive på meg klærne og spise en rask frokost. Jeg øvelseskjørte bort til trafikkskolen i min kjære fiat! Jeg og pappa slapp søsteren av på skolen for hun skulle ha muntlig eksamen i matte, som hun foresten nailet med en 6'er. Joda, hun er den smarte i familien med 5.7 i snitt og jeg er den "domme" (hehe).. Noen må jo arve de egenskapene også, eller?    

sommeravslutning

I går samlet vi hele klassen for en liten sommeravslutning. En del av grunnen til dette er fordi utvekslingselev vi har i klassen reiser tilbake til Italia om bare noen få dager... Dette skoleåret har bare gått så alt for fort! Avslutningen etter min mening kunne ikke blitt bedre. De fleste av oss hadde ikke dekning og av den grunn ble mobilen liggende i lomma hele kvelden. Det var så koselig og sosialt, og jeg tror ikke det er noen som er uenig med meg i det. Etter noen runder med sand-volleyball gikk vi opp til en lavo hvor vi tente opp bål og engangsgriller. Vi kastet litt øksekast, og etter en del frustrasjoner hos enkelte som aldri traff blink (hehe) sprakk håndtaket på øksa og tilslutt knakk hele greia i to. En i klassen hadde med seg vannpipe med eple "smak". Utrolig hvor mye kjekt én kan ha med en vannpipe, følte nesten ut som vi var "hippier" eller no med lavoen, stemningen, bålet og musikken. 

oatmeal breaki

Guten morgen! Litt sent kanskje? Det skal sies at jeg sto opp for flere timer siden, men mac'en min er så ufattelig treg og derfor tok dette innlegget så mye lengre tid enn det skulle. For øyeblikket er jeg faktisk på vei ut dørene, skal nemlig gå en tur med Marthe før hun skal på jobb. Er det bare meg eller er fjell- og skogsturer bare så koselig? På torsdag i forrige uke gikk jeg, AM og Silje tur til Hodnafjellet, og vi har allerede store planer om å gå Preikestolen og Trolltunga i sommer når det er sol og fint vær. 

off to work

Tenkte jeg skulle ta en titt innom bloggen før jeg dro på jobb, og ble positivt overrasket over gårsdagens lesertall. Det er så utrolig kjekt å se at det er så mange som er innom bloggen, tusen takk! 

Jeg har hatt noen problemer med å importere bilder fra kameraet og inn på mac'en etter den nye oppdateringen.. Flere som har det slik, og vet hva man må gjøre? 

// Jordan  

TILBAKE

Har i løpet av den siste uken vært litt frem og tilbake om jeg skulle starte å blogge igjen, og bestemte meg (som dere ser) for å komme tilbake. Er dette 4 gang? hmm.. Uansett, denne gang lover jeg ingen daglige oppdateringer eller noe annet, for jeg klarer ikke alltid å holde meg til det. Grunnen til jeg velger å starte opp bloggen igjen er fordi jeg ønsker å inspirere med de bildene jeg tar, reisene jeg drar på, videoene jeg lager og livet jeg lever. Jeg har også en del fritid nå som det nærmer seg sommerferie og et nytt skoleår som ikke inneholder fysikk (!!). Jeg håper både gamle og nye lesere fortsetter å følge med bloggen min. Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Følg blogg


Arkiv


Juni 2015
Oktober 2014
September 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013

Kategorier

 • » Annet
 • » Blogg
 • » DIY
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Innspirasjon
 • » Jordan 2013
 • » Malaysia 2014
 • » Oppskrifter
 • » Outfits
 • » Sminke
 • » Thailand 2014
 • » Trening
 • » Tyrkia 2014
 • » Ukens spørsmål
 • » Videoblogg


 • Søkefelt

  BERGFLODT BLOGGDESIGN

  hits