two weeks left

KUALA LUMPUR

Starter reisen i Malaysias hovedstad, nemmelig Kuala Lumpur. Her skal vi tilbringe de tre første dagene av turen hvor vi skal shoppe, shoppe, shoppe! 

BORNEO, KOTA KINABALU


På Borneo er det masse som skal testes ut! Hotellet vi skal bo på har en rekke fasiliteter hver dag, blandt annet nattdykking, jungle walk, fuletitting (haha), utflykter med båt, seiling, spa og mye mer. Her blir vi i underkant av en uke og den skal virkelig utnyttes. 

REDANG ISLAND

Siste stopp før vi drar tilbake til Kuala Lumpur og deretter hjem, er den nydelige øya, Redang. Her skal vi bo på et av Malaysias flotteste hotell som ligger ved et av verdens hviteste strender. Det som står på listen her er dykking, soling og avslappning. Den berømte hvalhaien befinner seg i områder rundt Malaysia, og kanskje jeg er heldig og får hise på den. Jeg har som sagt dykkersertvikatet og har planer om å bygge på det, når vi befinner oss her. 

Krysser fingrene for at de neste dagene går fort, klarer virkelig ikke vente lengre! 

trening

Store deler av morgenen har jeg brukt ute i sola, men etter middag kjørte jeg, mamma og Julie ut for å ta noen bilder av Julie i bunad. Mamma er som vanlig sent ute, og denne gangen med konfirmasjon takkekortene til søstera mi. Uansett, jeg var da fotograf og streng som jeg var kjeftet jeg og komanderte possisjoner. Da vi var ferdige dro jeg på trening for en god kveldsøkt, for så litt kveldsmat. Nå blir det serie eller film før jeg drar til drømmeland, godnatt!

I reisevesken minEt must i min reiseveske er en god bok, en oppladet mobil med god musikk, øreklokker, passboken min, sminkefjerner, sovebind og solbriller. Jeg som skal reise helt til Malaysia får virkelig bruk for disse tingene, ser for mei at tiden vil gå veldig tregt, 17 timer totalt med flyet og en reiselengde på et døgn vil ta på. Pleier også å ha en liten niste og noe godt å tygge i, men jeg reiser ikke før 11 juli så det er litt tidelig å gå til innkjøp av det nå, hehe. Vell, beklager den elendige bloggingen, men jeg har hatt lite inspirasjon og mye å gjøre. Kanskje jeg kan ta en oppsumering av de siste dagene i et eget innlegg, vi får se. 

Hvordan ser det ut i reiseveska di? Burde jeg pakke med noe mer?

litt nytt

Var på en liten handlerunde med mamma i går og fant meg noen småting som ble med hjem. Kjøpte også en bukse og en jumpsuit, men bildene av de ble så dårlige at jeg lat være å poste dem. Kanskje jeg viser dem i et senere innlegg? Pappa holder på å grille litt forskjellige godbiter, så da blir det litt mat før jeg skal gå på fjelltur med Marthe. Vi ses!


// H&M og Accessorize

antrekkGenser og belte fra H&M  //  Shorts fra Levis  //  Ringer fra Ginatricot 

sunday

God søndag! Ettersom jeg gikk ble trukket opp til eksamen, har jeg sommerferie nå. Er det flere av dere som har det? Hvertfall så har jeg tenkt å bruke søndagen min som en skikkelig avslappende dag med noe godt å tygge på og en god serie. Startet nettopp på en ny som heter Make it or Break it, noen her som har sitt den? Jeg syntes iallfall den ikke var så galen og har planer om å gi den en sjanse.Hva skal du gjøre denne søndagen? 

Tyrkia i bilder

DAG 2

Bleike som vi var stilte vi oss opp i parken og tok noen få bilder. Denne dagen hadde det også regnet på formiddagen, men lettet senere på kvelden. 

DAG 3

Etter knapt 2 timer på stranda kom små reindråper dalene ned, samt noen mørke skyer. Turen gikk derfor hjem, men uværet varte ikke lenge før det "lysnet" litt opp og regnet stanset. Starbucks ble også besøkt, ikke bare i dag, men hver dag. Vi handlet inn litt forskjellig godt før vi ble sotten som barnevakt, mens foreldrene var ute og koste seg. 

DAG 4

Etter drøye 4 timer på stranda, dro vi alle samme litt solbrente til leiligheten. Vi fikk pyntet og stelt oss litt før "ungdommene" gikk for å shoppe og spise på restaurant.

DAG 5
DAG 6


Video kommer så snart jeg får tid, hvis det er ønskelig? 

første dagen

 

Heisann sveisann! Kom frem i fire tiden i natt og gikk rett til sengs. Ble vekt i tolv tiden, da frokosten sto klar på bordet. Har vært et forferdelig vær i dag, overskyet, regn, torden og lyn, og i tillegg veldig kaldt. Skal lysne opp i morgen, så krysser fingrene for at det stemmer. Dagen i dag har gått i shopping, og nå skal vi spille litt kort. Har dessverre ingen bilder å dele med dere, så jeg legger inn videoen jeg lagte fra Tyrkia i fjor.

 
// Sett på 1080p for bedre kvalitet

gårsdagens antrekk

Glemte helt å poste disse bildene i går, og derfor kommer de nå. Reiser til Tyrkia i morgen kveld, og tar Anne Marthe og Carena med meg. Dette blir da fjerde gangen de er med, men vi gleder oss like mye hver gang. For meg blir det tjuefemte gangen jeg er i Tyrkia, så det skal bli godt å komme ?hjem? til varmen igjen. Nå skal jeg pakke ferdig før Anne Marthe kommer å sover over (Carena skal ha matte eksamen i morgen, HAHAHA).


Skjorte fra Ralph Lauren  //  Vest fra Zara  //  Bukse fra Molley jeans  //  Klokke fra Marc Jacobs  //  Sko fra Converse


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Følg blogg


Arkiv


Juni 2015
Oktober 2014
September 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013

Kategorier

 • » Annet
 • » Blogg
 • » DIY
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Innspirasjon
 • » Jordan 2013
 • » Malaysia 2014
 • » Oppskrifter
 • » Outfits
 • » Sminke
 • » Thailand 2014
 • » Trening
 • » Tyrkia 2014
 • » Ukens spørsmål
 • » Videoblogg


 • Søkefelt

  BERGFLODT BLOGGDESIGN

  hits