off to work

Tenkte jeg skulle ta en titt innom bloggen før jeg dro på jobb, og ble positivt overrasket over gårsdagens lesertall. Det er så utrolig kjekt å se at det er så mange som er innom bloggen, tusen takk! 

Jeg har hatt noen problemer med å importere bilder fra kameraet og inn på mac'en etter den nye oppdateringen.. Flere som har det slik, og vet hva man må gjøre? 

// Jordan  

spise tidBildet er fra tideligere i dag, men hadde ingen andre bilder for øyeblikket. Mesten parten av tiden min her nede har fåregått under vann, siden i mårgen skal jeg ta dykkersertvikatet! Både gleder og gruer meg ettersom jeg må ta en prøve.. Så da blir det masse øving til i morgen, men først skal jeg ned å spise med resten av gjeng vi reiser med. Vi har halvpensjon som da vil si at vi har all middag på hotellet gratis. I dag er det grilling og spesialiteter fra Asia og Midtøsten, gleder meg allerede til å se hva dette medbringer. Kansje jeg får knipsen noen fine bilder, vi får se.

Petra

Det var mange bygninger som gikk under navnet "Petra", men dette var hovedbyggningen - den mest kjente av dem.Jeg har vært så gira på å blogge om dagens utflykt til Petra. Er litt usikker på når vi dro fra hotelet idag, men jeg tror det var rundt 1-2 tiden. Det var en to timers kjørelengde hele veien opp og to timer ned igjen, men tiden gikk faktisk overaskende fort. Da vi var fremme hadde vi en gåtur forann oss på mellom 1-3km inn i ørkenen, laaaaangt. Jeg vetikke hva mer jeg skal skrive, men det var helt fantastisk og jeg skjønner godt at Petra er kåret til et av verdens syv underverker. Jeg har rett og slett ikke ord, kansje bildene viste litt mer.

oppdatering fra varmen

Var hvist på tide med en oppdatering ettersom det er en stund siden sist. Ville bare si at vi ankom Jordan lørdags ettermiddag og planen var å få blogget tideligere, men jeg har ikke klart å laste opp bilder før nå, og et innlegg uten bilder er ganske så kjedelig.. Blir kjekkere og flere bilder etter hvert, for i morgen skal vi ut å dykke med tank!! Gleder meg så utrolig mye, har ikke ord. ÅÅ, jeg må fortelle dere noe utrolig kult. Som noen kansje vett ligger Jordn ganske så sentralt til flere andre land og det som er så stilig med det, er at vi kan se Egypt og Iran rett over sjøen, og 10 minutter med bil så er vi i Saudi Arabia!! Skal se om jeg klarer å poste et bilde av det i morgen, men nå skal jeg hoppe til sengs. Godnatt!


Velkommen! Navnet mitt er Hanne, jeg er 18 år og kommer fra Haugesund. Her kan du lese om hverdagen min og interessene mine som en lysten eventyrsøker. Håper du liker bloggen min. Vi ses!

+ Følg blogg


Arkiv


Juni 2015
Oktober 2014
September 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013

Kategorier


Annet
Blogg
DIY
Hverdag
Innkjøp
Innspirasjon
Jordan 2013
Malaysia 2014
Oppskrifter
Outfits
Sminke
Thailand 2014
Trening
Tyrkia 2014
Ukens spørsmål
Videoblogg

Søkefelt

BERGFLODT BLOGGDESIGN

hits