those new shoes

Var ikke disse bare så classy? Har lenge vært på utkikk etter et par høye hæler som går til det meste, og som ikke er for vanskelige å gå på når man er ute. Jeg drar øyeblikk bort på trening, før jeg skal lage meg en god kvelds og legge meg tidlig. I morgen er det nemlig eksamens trekning og da bør jeg vel få meg en god natts søvn, eller? Har ikke vært i seng før i 2-3 tiden hver natt i ti dager, ikke bra.. Noen andre som skal opp i eksamen og har trekning i morgen?  

gårsdagens innkjøp


// Fra Høyer

love

Denne sjønheten dukket opp i posten i går. Hva syns du?

Klar for høsten

Rett før sommer kjøpte jeg denne hærligheten, men har ikke hatt mulighet til å bruke den. Nå passer den jo perfekt ettersom høst nermer seg og det blir litt kaldere ute. // Fra H&M

litt nytt

Var på en liten handlerunde med mamma i går og fant meg noen småting som ble med hjem. Kjøpte også en bukse og en jumpsuit, men bildene av de ble så dårlige at jeg lat være å poste dem. Kanskje jeg viser dem i et senere innlegg? Pappa holder på å grille litt forskjellige godbiter, så da blir det litt mat før jeg skal gå på fjelltur med Marthe. Vi ses!


// H&M og Accessorize

på vei hjem til meg

åå, jeg elsker disse joggeskoene! Har seriøst sitt på disse i et halvt år nå og enedelig er de bestilt og på vei hjem til meg. Syns fargen er så frisk og fin, en skikkelif fersken/rosa farge. Er helt forelska i hele nike free run koleksjonen, de er de behagligste skoene noen sinne, kunne levd av å gå i dem. Men nokk om det, så at det var kommet en del spørsmål den siste uken om litt av hvert, så jeg tenkte jeg kunne ha "ukens spørsmål" i morgen. Carena kommer hvert øyeblikk og skal sove over. Vi ses! 

something new


//BikBok

Kjøpte meg 2 nye skjerf fra bikbok i går. Minner veldig mye om Acne skjerfet, bare en billigere modell fra et annet merke. Er utrolig fornøyd med dem, de er seriøst de hærligste skjerfene jeg noen gang har hatt rundt halsen! Men nå skal jeg ta turen til Anne Marthe sammen med Carena, vi har bestilt pitzza som kommer hvert øyeblikk. Vi ses!

new in


// Ginatricot

Hadde en liten blogg pause, fordi det var så utrolig travelt på skolen og det er det fortsatt.. Har så sinnsykt mye lekser og prøver frem over, skal ha 9 prøver fra og me neste uke til 9 mai.. Så jeg tenker meg vell at meste parten av denne helga blir til skole arbeid. Kom hjem fra en herlig treningsøkt nå nettopp, så skal jeg dusje å legge meg, vi ses!

new pumpsJeg vet jeg ikke har blogget på en stund, men jeg tok meg ei blogg fri helg. Var i selskap hos Elise på fredag, som var utrolig kjekt. På lørdag var jeg på vårball, det var veldig dårlig i forhold til forventningene vi hadde for dette ballet. Vi fikk ingenting å spise og det kostet 150kr for å komme inn, i tillegg til det så måtte vi betale 20kr for å henge jakkene våre i garderoben, og det var elendig musikk.. I dag har vi hatt nynorsk tentamen og i morgen blir det bokmåls tentamen. Skal sove ho Carena sammen med Anne Marthe, så vi snakkeeeessss!

toms, love

Heisann. Fra i går til i dag sov jeg over hos Carena, det ble en tidlig kveld og en sen morgen. Vi var ikke oppe av senga før klokken var minst ett og i halv tre tiden gikk vi på trening. Nå har jeg nettopp komt ut av dusjen og så skal jeg føne håret, men først ville jeg vise dere Tomsene mine. Jeg har dem i militær grønn farge og jeg elsker dem, de sitter helt perfekt på foten og de er veldig behagelige å ha på. Også er det sånn at hvis du kjøper et par Toms gir du et par sko til et barn som trenger det (vet ikke helt om det er sant, men hvis det er det så er det jo en bra ting). Har du Toms, hvilken farge?  

nytt treningstøy

Hei dere. Var innom XXL i dag for å kjøpe meg nytt treningstøy. Har virkelig fått motivasjonen opp for å trene og få "that body" hehe. Tightsen er i merket 2XU og T- sjorta er i merket Adidas. Tightsen som er fra 2XU er et veldig kjent merke som er helt fantastiske å ha på, de er veldig tølige og det er mange typer å velge mellom. Den jeg valgte er vinter tightsen og er derfor en del tykkere enn de andre, den er også egentlig en del dyrere, men siden den var på salg kun for i dag måtte jeg slå til! Så hva syns dere? 

ikea innkjøp

Som dere vet var jeg jo på en shopping tur i stavanger på lørdag. Kjøpte massemasse, men jeg gidder bare å vise hva jeg kjøpte fra ikea. De har fått så masse fint der jeg kunne jo gått amokk, hehe. Kjøpte også noen kleshengere, skohyller og sånn, men det er ikke så interessant å vise..  Vell, enjoy!


Velkommen! Navnet mitt er Hanne, jeg er 18 år og kommer fra Haugesund. Her kan du lese om hverdagen min og interessene mine som en lysten eventyrsøker. Håper du liker bloggen min. Vi ses!

+ Følg blogg


Arkiv


Juni 2015
Oktober 2014
September 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013

Kategorier


Annet
Blogg
DIY
Hverdag
Innkjøp
Innspirasjon
Jordan 2013
Malaysia 2014
Oppskrifter
Outfits
Sminke
Thailand 2014
Trening
Tyrkia 2014
Ukens spørsmål
Videoblogg

Søkefelt

BERGFLODT BLOGGDESIGN

hits