kjøretime

Hei og hopp! Da kom jeg akkurat hjem fra kjøretimen min som jeg nesten forsov meg til.. Skulle stå opp klokken 8 og sminke meg før kjøretimen halv 10, men isteden for å stille klokka til 08:00 hadde jeg stilt den til 20:00, er ikke det typisk meg? Mamma vekket meg litt over 9, da hadde jeg ikke tid til annet enn å hive på meg klærne og spise en rask frokost. Jeg øvelseskjørte bort til trafikkskolen i min kjære fiat! Jeg og pappa slapp søsteren av på skolen for hun skulle ha muntlig eksamen i matte, som hun foresten nailet med en 6'er. Joda, hun er den smarte i familien med 5.7 i snitt og jeg er den "domme" (hehe).. Noen må jo arve de egenskapene også, eller?    

sommeravslutning

I går samlet vi hele klassen for en liten sommeravslutning. En del av grunnen til dette er fordi utvekslingselev vi har i klassen reiser tilbake til Italia om bare noen få dager... Dette skoleåret har bare gått så alt for fort! Avslutningen etter min mening kunne ikke blitt bedre. De fleste av oss hadde ikke dekning og av den grunn ble mobilen liggende i lomma hele kvelden. Det var så koselig og sosialt, og jeg tror ikke det er noen som er uenig med meg i det. Etter noen runder med sand-volleyball gikk vi opp til en lavo hvor vi tente opp bål og engangsgriller. Vi kastet litt øksekast, og etter en del frustrasjoner hos enkelte som aldri traff blink (hehe) sprakk håndtaket på øksa og tilslutt knakk hele greia i to. En i klassen hadde med seg vannpipe med eple "smak". Utrolig hvor mye kjekt én kan ha med en vannpipe, følte nesten ut som vi var "hippier" eller no med lavoen, stemningen, bålet og musikken. 

oatmeal breaki

Guten morgen! Litt sent kanskje? Det skal sies at jeg sto opp for flere timer siden, men mac'en min er så ufattelig treg og derfor tok dette innlegget så mye lengre tid enn det skulle. For øyeblikket er jeg faktisk på vei ut dørene, skal nemlig gå en tur med Marthe før hun skal på jobb. Er det bare meg eller er fjell- og skogsturer bare så koselig? På torsdag i forrige uke gikk jeg, AM og Silje tur til Hodnafjellet, og vi har allerede store planer om å gå Preikestolen og Trolltunga i sommer når det er sol og fint vær. 

tirsdag

Hei dere, jeg må beklage for dårlig oppdatering, men jeg har virklig ikke hatt noe inspirasjon.. Men det skal bli bedre, for jeg har nemlig mange ideer som jeg skal dele med dere fremover, blandt annet har jeg startet på en video fra Thailand som jeg håper å bli ferdig med før uken er omme. Uansett, jeg skal snart til byn med Anne Marthe for å se etter noen nye sko jeg ønsker meg så veldig, kansje jeg kan vise dem i et eget innlegg? Som sagt, mange ideer på lager (hehe).avbrekk

Store deler av dagen har gått til å øve på fysikk, etter som jeg skal ha fysikk prøve i 3 kapittler på torsdag. Har ikke ord for hvor vanskelig fysikk faktisk er, begynner heldigvis å komme litt mer inn i det nå. Etter mye øving tok jeg meg et lite avbrekk og jogget meg en tur i det fine høst været. inspo


// bildene har jeg funnet på weheartit. 

tacofredag

Vet ikke med dere, men her i familien har vi hatt taco hver fredag/lørdag så lenge jeg kan huske! Det har rett og slett blitt en tradisjon, og godt er det siden det smaker himmelsk og man blir aldri lei av det. Uansett, jeg har ikke så mye interessant å foretelle. De siste dagene har gått til skole og det vil sannsynligvis de neste også, før det er høstferie og jeg dra til Thailand (én uke igjen!!). sunset


Solnedgangen i dag var virkelig nydelig! Skal en tur til Anne Marthe og se idol, ironisk siden jeg egentlig ikke er no stor fan av idol (hehe). Uansett, er ikke mye å skrive om fortiden, dagene flyr jo av gårde og meste parten av tiden går uheldigvis til skole og lekser.. På den positive siden nærmer det seg avreise til Thailand, bare 2 uker igjen nå!! 

today it's wednesdayEr på vei ut dørene, skal nemlig over til Carena sammen med Rikke for litt hverdagskos. Alltid like kjekt å få et lite avbrekk fra skole og lekser. Vetikke med dere, men her på vestlandet er det overaskende fint vær!? Det må virkelig utnyttes, så da snakkes vi senere. 

Noen ønskede blogginnlegg? 

say hello to..

.. my new running mate

Kjøpte meg den klokka for bare noen fa dager siden, og jeg må si jeg elsker den bare mer og mer! Har hørt utolig mange dårlige omtaler om den, men til nå har jeg ikke støtet på noen av disse. Det praktiske med klokka er at den inneholder GPS, som gjør at du får en nøyaktig rute av hvor du har løpt, dersom du fører løpe øktene dine innpå mac'en. 

I'm the author of my own destiny

... ingen andre! 

epleslang?


Epleslang bringer tilbake så mange bandomsminner! Tro det eller ei, men disse bildene er IKKE redigert, så da sjønner dere vell hvorfor de fristet mer enn noe annet. hehe, jeg og veninna til søstra mi sprang over til naboen for å ta ét hver sitt eple, men det endte med at vi tok seks hver. Det er som sant å si at disse naboene er svensker, etter som de har plantet trærne med veien (uff, stakkars folk).. Uansett, nå drar jeg til Anne Marthe for å se Idol, som foresten allerede har begynt. Vi ses! 

sporty casual

Vest fra Zara  //  Genser fra Sheinside  //  Caps fra NY  //  Bukse fra TopShop  // Klokke fra Marc by Marc Jacobs

Det er ingen tvil om at jeg har kommet i skikkelig høst-modus, og av en eller annen grunn minner caps meg veldig om høsten og baseball, elsker det!

lekser, lekser, lekser

Tror overskriften sier det meste. Jeg har nemlig hatt enormt med lekser, og etter en god stund i arbeids hjørnet fikk jeg unna gjort det meste jeg hadde av kjemi, JIPPII. Uansett nå har jeg meg en vell fortjent pause, og ser Narnia med søstra mi. Etter filmen har jeg noen få sider som må leses i fysikk, så er det kvelden. høstlig

Det er ikke tvil om at det er høst ute nå. De bladene som før var grønne er nå blitt gul/rød og daler ned fra trærne. Det er som de sier "desto tidligere sommer, desto tidligere høst". Vell, uansett jeg liker høst måndene, når man kan kle seg opp i fine høst kåper og tykke skjerf, samt mørkere kvelder med duftelys og koseklær. Også er det jo et stort pluss at jeg har bursdag i disse tidene. Nå blir det film og kose med min kjære Marthe. Vi ses!

gårsdagens festligheter

God bless friday, jeg elsker deg! På fredager slutter jeg tidlig, halv 2. Og da jeg kom hjem i går, hadde pappa kjøpt Salhusveien pizzahorn (verdens beste) med seg hjem til oss. God og mett som jeg var sovnet jeg på sofaen, og der ble jeg liggende i nesten 2 timer (uvanlig til å være meg). Uansett, senere på kvelden dro jeg i selskap til Emma og Marthe. Der fikk vi servert pølser, kake, is og snop, skikkelig "tb" fra barneskolen, så koslig. Her er et lite bildedryss fra i går. 

Hvordan var din fredags kveld? 

NY

Da var det torsdag igjen, kun en dag igjen før helg folkens. Guu, tiden flyr av gårde, er ikke lenge igjen så er det vell jul. Uansett, har fått unna ganske masse skolearbeid i dag, noe som var ufattelig lettende. Alle programfagene mine er realfag, og jeg kjenner det allerede begynner å ta på å være både realfags elev, vennine, datter, søster, blogger og Hanne på en gang. Det er rett og slett for få timer i døgnet til å få tid til alt, men jeg skal gjøre mitt beste, så får jeg bare variere litt på det.  

Elsker å gå med hodeplagg. Hva syns du? 

i'm gonna see the world through my camera

I en alder av snart 17 år har jeg opplevd 20 forskjellige land, da det siste var Malaysia forrige måned. Nå kan jeg med et smil rundt munnen si at jeg skal oppleve et nytt i høstferien, nemlig Thailand. Men det er ikke det eneste jeg kan si, for etter litt smisking skal jeg nå ha med meg mine kjære, Carena og Anne Marthe til Thailand! Jeg har også store planer for året som kommer, men det skal jeg ikke ta i dette innlegget. Det kommer også et innlegg senere med mer info om hvor vi skal bo og hva vi skal gjøre i Thailand. Så på bloggernes språk, stay turned!én hver søndag

Jeg vetikke med dere, men søndag er hvertfall min tradijonelle avslappningsdag. Den innebærer kosebukse, null sminke, film og noe godt å tygge i. For dere som bruker denne dagen like fornuftig som meg, MÅÅ laste ned Popcorn Time! Det minner om netflix, bare at det er gratis og er et program du laster ned fra internett. Den har ingen virus og inneholder de nyeste episoder av en hver serie, samt de nyeste filmene. Genialt, eneste ulempen er at man blir avhengig HEHE. Last ned Popcorn Time her

Hvordan er din søndag? 

siste dag i ferien

Hei til alle dere som leser dette innlegget! Tiden flyr og i dag er det allerede siste dag av sommerferien. Litt trist, men det skal bli godt å komme tilbake på skolebenken og inn i hverdagen igjen. Sommeren har gått utrolig fort i år, eller er det bare jeg som synes det? Jeg har både blitt kjent med nye mennesker, vært med mine "gamle" venner, lagt uforglemmelige minner, vært ute og reist, og opplevd norsk sommer på sitt beste og værste. Jeg kjenner jeg kommer til å savne det allerede, men jeg er i full gang med å planlegge en tur i høstferien (som jeg kan fortelle om senere) som jeg ser veldig fram til. 

 

sunday

God søndag! Ettersom jeg gikk ble trukket opp til eksamen, har jeg sommerferie nå. Er det flere av dere som har det? Hvertfall så har jeg tenkt å bruke søndagen min som en skikkelig avslappende dag med noe godt å tygge på og en god serie. Startet nettopp på en ny som heter Make it or Break it, noen her som har sitt den? Jeg syntes iallfall den ikke var så galen og har planer om å gi den en sjanse.Hva skal du gjøre denne søndagen? 

feiring

Som sagt fylte Anne Marthe 17 år på tirsdag, og derfor ble det en liten feiring på henne i dag. Noen vinniner ble inviter bort til henne hvor vi fikk særvert kake, frukt og snop. Var ganske lenge hos Anne Marthe før vi gikk videre, men etter som jeg har DEN natufagsprøven på mandag gikk jeg hjem tidlig. Planen da var at jeg skulle øve til prøve, men det har jeg da ikke gjort. Tenkte jeg skulle prøve å lese litt gjennom det nå, så får vi se hvor lenge øynene holder ut.   

dagen før dagen

I dag er det bare en dag igjen til jeg er 16år! Er sykt spent på morgen dagen, ettersom jeg skal ta mopedlappen, skal snart tilbake til øvinga, men jeg måtte bare ha en liten pause først. Har ikke så mye mer å si enn at dette kommer til å bli en travel uke og at det kansje ikke blir noe oppdatering på en stund. Skal feire selskapet mitt sammen med Anne Marthe på fredag, gleder meg. Vi ses snart!

nedtelling

Helt utrolig hvor fort tiden går! Nå har nedtellingen til Jordan begynt, og det er bare 18 dager til avreise "gledes hyl". Har desverre vært lite blogging i det siste, grunnet mye skole og lite inspirasjon. Skal prøve å få tatt med både macen og kameraet til Jordan, så får vi se om jeg klarer å oppdatere dere inni mellom. For øyeblikket skal jeg hjelpe mamma med litt bakeverk siden hun skal ha klubb i kveld. Vi ses! 


one year ago

koseklær

Ble ikke noe blogging på meg i går desverre.. Var ikke hjemme fra skolen idag før klokken var nesten 4 ettersom vi var ferdige klokken 3. Da jeg hadde spist, hoppet jeg rett i koseklærne siden det regner og er så kaldt ute! Ikke mye sommer nå lenger for å si det sånn. Siden jeg passer lillesøster og det ikke er så mye annet å ta seg til, skal jeg se litt serie med noe godt å tygge på. Hva skal dere gjøre?

godmorgen


God morgen til alle dere som leser dette innlegget. Våknet egentlig litt over 8, men tiden har gått til å se noen episoder pretty little liars, så tokk meg ikke tid til å lage frokost før noen timer senere.. I dag skal jeg finne på noe sammen med AM, er ikke riktig sikker på hva enda, men det finner vi ut etterhvert. Hadde jentekveld hos meg i går sammen med fire andre venniner, vi lagde taco og satt i flere timer på kjøkkenet og bare snakket, veldig koselig! 

black and gold

Har en del lekser som skal bli unnagjort, før jeg tar turen til AM og blir der til i morgen! Sleepover midt i uken er alltid den beste, og da er det jo utrolig greit at vi går i samme klasse slik at vi begynner samtidig på skolen. Men aller først skal jeg lage meg grøt til middag, er så utrolig lenge siden jeg har spist det.. Vi ses!

smile

Har ikke så mye å si, er egentlig tom for ideer. Noen spesielle ønsker om hva jeg kan blogge om? Kansje jeg kunne lagt en video av alt det jeg har kjøpt i sommer? hmm, vi får se. Har ikke gjort så veldig mye i dag, var på skolen til klokka var litt over 3 og var ikke hjemme før klokka 4.. Skolen tar hele dagen og snart skal jeg håppe i sengs fordi det blir nokk en tidelig morgen i morgen også. Vi ses!

strawberrys

Det har vært noen herlige sommerdager i det siste, kan faktisk ikke huske at det har vært stygt vær på utrolig lenge. Og for å nyte de siste solstrålene for i år, så må man jo selfølgelig ha det som gjør sommer til sommer, altså jordbær! åå som jeg elsker de norske, røde og søte jordbærene. Det er virkelig ikke sommer uten! Flere enn bare meg som elsker jordbær? 

pink favorite

// Zara

GUU, denne helga har gått så utrolig fort! På fredag sov jeg og Silje over hos AM, og vi var blandt annet på besøk hos Joakim å så en film sammen med mange andre. Lørdags kveld var jeg, AM og Silje på fest i byn sammen med mange andre. Var ikke særlig mye liv der, så vi ble hentet av Andreas og kjørt til meg hvor vi så enda en film, koselig. I morgen blir det skole igjen og jeg må dermed opp tidelig for å rekke bussen eller AM... Blir derfor en tidelig kveld på meg idag, godnatt!

den siste uka

Har ikke hatt særlig tid til å blogge den siste uka, derfor tenkte jeg en oppdatering var på sin plass. Hvertfall så tilbringte jeg 4 herlige sommer dager på hytta til Anne Marthe sammmen med Carena. Vi var heldige med været og fikk sol alle dagene. Vi sto på vannski, kjørte tube, var på fisketur (uten å få en eneste fisk), så en rekke jentefilmer etterfulgt med snop og godsaker!

Jeg må bare si at vannski er noe av det vanskligste, men også noe av det kjekkeste jeg har gjort! Jeg falt mer enn 15 ganger før jeg karte å stå skikkelig, mens Anne Marthe sto etter ett fall... Carena derimot var på mitt nivå, men til mitt forsvar var det første gang jeg prøvde å stå på vannski. 

Etter at vi kom hjem dro vi en hel vennegjeng til byn for å feire sildajazzen. Vi kjøpte shaveis på bonbon, valset rundt i gågatene, skravlet om alt fra himmel til jord og stor koste oss en hel masse. Nå er regnet tilbake og det er bare få dager igjen før skolen begynner, mange av dere har kansje allerede begynt, men jeg begynner ikke før på mandag. Så jeg skal nyte de siste dagene før sommerferien er over, vi ses! avgårde

Ble ikke blogging i går, men jeg har altså ankommet hytta til Anne Marthe hvor jeg skal være frem til fredag. Og som overskrifta sier så skal vi avgårde på fisketur vært øyeblikk! Hyttelivet er fint dere, vi ses.

gode fristelser

Jeg siser bare, smoothie slår aldri feil! Jeg og søsterene mine har bakt sjokoladekake og laget smoothie, eller jeg har laget smoothie og tatt bilder, mens de har laget sjokoladekaken. Noen gode fristelser må til på mørke og grå søndager, når det er ingenting annet å gjøre. 

lakers

Det fine sommer været vi hadde i går varte ikke lenge etter som jeg våknet av at regnet pisket på vinduet.. På slike regnværs dager er det godt å ha på seg en kose shorts og en stor og herlig t-skjorte, i mitt tilfelle lakers trøya mi. Trøya er litt lang og går dermed over shortsen min, men det er bare herlig. Nokk om det! Dagen min har gått ut på å slappe av og se serie, har klart å skaffe meg den amerikanske netflixen hvor det er enormt mange flere filmer og serier, heaven! Om et øyeblikk skal jeg sette i gang å lage taco til meg og lillesøstera mi, og venninnen hennes. 

sol, musikk og en bok

Utrolig kjekt å se hvor mange nye lesere jeg har fått, blir så glad. Etter mange dager med overskyet vær og regen kom endelig sola og varmen! Derfor står soling på dagens meny, med musikk på hørene og en ny og herlig bok fra Cecilia Samartin. Har hørt fantastisk mye bra om bøkene hennes, og spesielt bestselgeren "Drømmehjertet" som var mitt nye innkjøp fra gårsdagen. Men nå kan jeg ikke kaste bort flere av dagens solstråler, vi ses.

utut

Skal ut med noen venner å finne på noe, hva skal dere gjøre i dag? 

avsluttnings fest

Kommer til å savne disse herlige menneskene! 

Ble et veldig sent og kort innlegg, men vi har hatt avsluttnings fest for 10'ende klassene i dag ettersom vi snart er ferdige med skolen og da blir alle splittet..  Tokk noen få bilder, hva syns dere? 

sporty pike

hahah, alle trenings t-skjortene mine er i vask og derfor har jeg på meg en gammel fotballtrøye fra en cup søstra mi var på for ett år siden. Skal dra en tur på trening i finværet, og jeg skal faktisk sykle bort også, sporty! Har fått helt dilla på en sang som er så fengende, den heter Elak Elak av Robin og Bugge. Hva skal du gjøre i dag? 

grillmat


naamm, så ikke dette bare utrolig godt ut?

Må bare si at jeg ELSKER grillmat! Er det noe jeg liker spsielt godt, så er det grillmat. Var egentlig meningen at vi skulle ha noe helt annet til middag i dag, men så skulle mamma og pappa få besøk av noen venner som skulle spise her og derfor ble det grillmat istede - jeg klager ikke. Solaskinner og jeg skal snart ta frem sykkelen og sykle meg en tur til trening. Sommeren er jo ikke langt unna nå og derfor må de siste treningsøktene fulføres.


Velkommen! Navnet mitt er Hanne, jeg er 18 år og kommer fra Haugesund. Her kan du lese om hverdagen min og interessene mine som en lysten eventyrsøker. Håper du liker bloggen min. Vi ses!

+ Følg blogg


Arkiv


Juni 2015
Oktober 2014
September 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013

Kategorier


Annet
Blogg
DIY
Hverdag
Innkjøp
Innspirasjon
Jordan 2013
Malaysia 2014
Oppskrifter
Outfits
Sminke
Thailand 2014
Trening
Tyrkia 2014
Ukens spørsmål
Videoblogg

Søkefelt

BERGFLODT BLOGGDESIGN

hits