TILBAKE

Har i løpet av den siste uken vært litt frem og tilbake om jeg skulle starte å blogge igjen, og bestemte meg (som dere ser) for å komme tilbake. Er dette 4 gang? hmm.. Uansett, denne gang lover jeg ingen daglige oppdateringer eller noe annet, for jeg klarer ikke alltid å holde meg til det. Grunnen til jeg velger å starte opp bloggen igjen er fordi jeg ønsker å inspirere med de bildene jeg tar, reisene jeg drar på, videoene jeg lager og livet jeg lever. Jeg har også en del fritid nå som det nærmer seg sommerferie og et nytt skoleår som ikke inneholder fysikk (!!). Jeg håper både gamle og nye lesere fortsetter å følge med bloggen min. 


Opplevelser i hovedstaden

Hadde en uforglemmelig gårsdag, opplevelser fra jeg våknet klokken 5 til jeg la meg klokken 1! Dagen var fylt av både shopping, god mat, konsert med Miley Cyrus, humor, latter og så mye mer. Dagen var rettere sagt P-E-R-F-E-K-T. Miley Cyrus konserten var forresten helt syk, starten og avslutningen gjorde konserten bare enda bedre. Det var virkelig en opplevelse og jeg kjenner jeg savner det allerede. Tok flyet hjem veldig tidlig i dag, og i morgen blir det skole igjen før det igjen blir helg.

Morgendagen


Springer øyeblikk ut dørene, skal først opp til Anne Marthe før vi tar turen inn til byn for å spise. Hun er jo 17 år i dag og det må jo feires litt, så masse gratulerer med dagen til henne! I morgen tidlig tar vi fly til Oslo, der venter en dag med shopping etterfulgt av Miley Cyrus konsert i Telenor arena. Gleder meg vanvitig mye, skal se om jeg får tatt noen bilder som jeg kan dele med dere når jeg kommer hjem på torsdagen. Men er litt sent ute, så vi ses!

17 Mai i Oslo

Hei alle fine! Utrolig lenge siden forrige oppdatering, men nå skal det skjerpes! Jeg elsker jo å blogge, og å dele bilder med dere som jeg har tatt, derfor tenkte jeg at jeg kunne begynne med det igjen. Det blir nok ikke oppdateringer hver dag, for det har jeg ikke tid til. Så bloggen blir egentlig bare en liten ekstra hobby. 

 Nok om det. Jeg var i Oslo i helga som var, og feiret nasjonaldagen. Det var fantastisk, og ikke minst veldig kjekt. Var med Carena og familien hennes, i tillegg til at Sandra var med. Tok fri fra skolen på fredagen, og reiste med det tidligste flyet direkte til Gardemoen. Brukte fredagen til å shoppe, samtidig som vi tok turen ut til fillemormora til Carena hvor vi spiste italiensk pizza, naammmm. På lørdagen var det jo 17 mai, og etter en herlig frokost buffé tok vi på oss bunadene for å så gå til slottet for å se toget. Vi var såklart sene ute, og måtte derfor springe fra den ene enden av Karl Johan og helt opp til slottet. Alle andre var jo selvsagt klare og stod linet opp på begge sider av der toget skulle gå, det var derfor ingen annen mulighet enn å springe midt i midten! Tre jenter i forskjellige bunader som springer foran folketoget, det var oss. Kan tro folk stirret, så sikkert kjempe komisk ut. Hvert fall så reiste vi hjem igjen søndags ettermiddag, kjempe trist! Jeg ble liksom litt forelsket i Oslo.

my favorite

Som sagt er det lange skoledager og liten tid til å blogge, men skal prøve å oppdatere innimellom. Vet ikke om jeg har sagt det, men for fire uker siden så finn jeg meg jobb, og jeg er utrolig fornøyd. Jeg jobber på Amundsen Spesial og der er verdens herligste folk som jobber der, i tillegg selger de sinsykt mye godt som jeg da får smake på i nu og ne, hehe fordel! Men tilbake til overskriften, jeg bokstaveligtalt elsker veska! Den har perfekt størrelse og jeg får akkuratt plass til alt jeg trenger, dette inkluderer macen spessielt som aldri passer oppi noen vesker. 

Jordan here I come

Jepp, dere leste rett! Jeg skal til Jordan i høstferien som er i overkant av 40 dager til. Reisen var egentlig bestilt til Egypt, men på grunn av uro der nede ble alle flyene kanselert frem til neste år.. Men ettersom jeg allerede har vært i Egypt en gang tideligere så gjorde det ingenting at reisen heller går til Jordan, som jeg ikke har vært i før. Planen er å bo på et ganske staselig fem stjerners hotell med sjøen, hvor det blir mye snorkling og dykking. Hvis det er mulig skal jeg også ta dykkersertvikatet *såå spent*. Vi skal også besøke et av verdens syv underverker som heter Petra. Vi er tre familier som reiser sammen noe som er veldig kjekt fordi da har jeg noen å være med utenom søsterene mine.

Litt av hotell området.

Petra, et av verdens syv underverker!

facts

Jeg føner håret mitt hvergang etter at jeg har dusjet. Jeg fordrar ikke å gå med vått hår, så hver gang etter jeg har dusjet så bruker jeg kansje 15-20 minutter på å føne håret helt tørt. Og dette har jeg gjort i 2år!

Jeg finner alltid på de "smarteste" ting! Engang fikk jeg Carena med meg på å ake på akebrett da det var vår og ingen snø. En annen gang fikk jeg Sandra med på å gå på do i skogen hver fredag, gjorde det desverre bare to ganger da. Selv synes jeg forslagene mine er geniale, eller hva!? 


// Italia 2012

Jeg er garantert verdens støste perfeksjonist! Jeg må virkelig ha alt perfekt, hvis det ikke er det så må jeg gjør at det blir perfekt. Vennene mine klager på det hele tiden, hvis de rører noe på rommet mitt så går jeg etter dem og fikser på det. Eller hvis de skriver noe i skolebøkene mine så visker jeg det ut å skriver det på nytt, hehe.

Jeg er elendig i engelsk. Overaskende nokk klarte jeg faktisk å få 4 i skriftlig og 5 i muntlig i engelsk på vitnemålet, stolt!

Jeg har utrolig dårlig humor. Jeg kan få latter krampe og le av noe som ikke egentlig er morsomt i det heletatt liksssoooommmm, mens det de andre synes er morsomt finner jeg ikke morsomt. 

Jeg eier ikke flauhet. Jeg kan si og gjøre hva jeg vil uten å kjenne flauhet, just ask my friends:P

Jeg ELSKER tivoli og fornøyelses parker!! Jeg er akkuratt som et lite barn på en leketøysbutikk når jeg får gå på tivoli eller i fornøyelses parker. GUD SOM JEG ELSKER DET! 


// USA 2010

Jeg bokstavligtalt elsker grovt brød. Jo gråvere brødet er desto bedre er det. Kan ikke fordra loff- og kneip brød, æsj!

Jeg elsker å trene! Ikke for å bli "fitt" eller noe sånn, men fordi det er utrolig gøy og jeg blir alltid i så godt humør, lykkerus. 

Jeg er verdens tregeste. Folk klager på dette hele tiden! Engang da jeg skulle til Carena sa jeg at jeg kom om en time, vell jeg kom meg ikke ut dørene før seks timer senere, hehe...

Jeg er avhengig av havregryn. Havregryn og kald melk er det BESTE jeg får! Jeg spiser havregryn med melk flere ganger til dagen, er såå godt.

before I die

Overskriften sier vell det meste, men før jeg dør skal jeg...

1. Jeg er ei typisk spontan jente som liker å oppleve alt mellom himmel og jord, og før jeg dør skal jeg oppleve havet undervann på en eksotisk plass (som maldivene) hvor det er haier, delfiner og de flotteste fiskene man kan tenke seg.

2. Som de fleste andre jenter ønsker jeg meg det perfekte soverommet fra mine drømmer.

3. Jeg elsker å shoppe og før jeg dør skal jeg bruke alle pengene mine i favoritt butikken min.4. Jeg vill tilbringe den perfekte, hvite julen i New York med familen og de som jeg er glad i. 5. Reise jorda rundt med mine aller bestevenner og oppleve alle de forskjellige kulturene og folkeslagene!

6. Eie et eller mange, mange par runwaydreamz shorts!! 

7. Og til slutt skal jeg gifte meg med min store kjærlighet.

Har lagret bilder og skrevet på dem selv, hva syns dere? skal du gjøre noe av dette før du dør?

sunnyy

I dag har der vært enda varmere enn i går. Kjenner sommeren er på vei nå, og som jeg gleder meg! Har solt meg og hørt på musikk i hele dag, og nå skal jeg ta meg en tur på trening sammen med Malin. I morgen blir vi trekt opp i muntlig eksamen, både gruer og gleder meg. Gruer meg til å sitte i 48 timer med en presentasjon og jeg gleder meg til det er over for da er det så si sommerferie. 

summer in the yard


For et nydelig vær det har vært idag. Litt vind var det eneste som ødla for en perfekt sommer dag. Har fått en del spørsmål om håret mitt er ekte, og JA det er det. Har ikke gjort stort mye annet enn og solt meg i dag. Og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå, men vi ses!

follow me on instagram


Blir bare et kort innlegg i dag. Skal sove over hos Carena med Anne Marthe så jeg går hvert øyeblikk. Follow me on instagram, hanneaase!

//FOLOW ME 

my love


//macbook pro 13.3

Er ikke serlig flink til å blogge, men vi har så mye lekser og prøver fortiden så jeg får ikke så mye tid.. Har fått sånn Apple - TV, så nå skal jeg og Anne Marthe se film å kose oss med is til! For di som har tenkt å kjøpe seg ny pc, så annbefaler i mac på det sterkeste. Det er utrolig bra grafikk og internetten og alt annet går utrolig raskt. Jeg har selv macbook pro og er super fornøyd med den!! Har du mac?

autumn

Er dere ikke enige i at høsten er den fineste tida på året? Alt er så fargerikt og vakkert, det syns hvertfall jeg. Kjenner jeg begynner å glede meg til halloween, drømmen er å feire halloween i USA hvor de pynter det skikkelig til forhold til her hjemme. Her er det så vidt noen som gidder å åpne døra når det er noen som sier "knask eller knap?"

Hva syns du om bildene? 


Velkommen! Navnet mitt er Hanne, jeg er 18 år og kommer fra Haugesund. Her kan du lese om hverdagen min og interessene mine som en lysten eventyrsøker. Håper du liker bloggen min. Vi ses!

+ Følg blogg


Arkiv


Juni 2015
Oktober 2014
September 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013

Kategorier


Annet
Blogg
DIY
Hverdag
Innkjøp
Innspirasjon
Jordan 2013
Malaysia 2014
Oppskrifter
Outfits
Sminke
Thailand 2014
Trening
Tyrkia 2014
Ukens spørsmål
Videoblogg

Søkefelt

BERGFLODT BLOGGDESIGN

hits